Motoren

Home / Motoren

Customs by Frank is geboren uit een passie voor het creëren van mooie objecten, met name interieurproducten en het customizen van motoren. Frank zijn oog voor detail en interesse in interieur en motoren hebben hem altijd gedreven zijn passie te volgen.

Frank zijn main focus is het creëren van interieurproducten, maar daarnaast heeft hij een passie voor het customizen voor motoren wat vervolgens samenkomt in zijn lifestyle.

Na het voltooien van zijn studie interieurbouwer/meubelmaker heeft hij zijn carrière voortgezet in een andere branche voortgezet. Hij is echter daarnaast altijd bezig geweest met zijn passie voor interieur en motoren.

Frank is geïnspireerd geraakt door het maken van reizen over de hele wereld en lifestyle van anderen, niet alleen op het gebied van interieur en motoren, maar vooral op de manier van het leven. Dit heeft ertoe geleid dat Frank zijn hart is gaan volgen en in 2017 zich volledig is gaan storten op zijn passie.

Customs by Frank staat voor het creëren van een interieurproduct of een customized motor, waarbij de behoeftes/wensen van de klant en de ervaring van Frank samen komen tot iets unieks.